Investor Relations

Corporate
Governance

Babak Fouladi

Chief Technology & Digital Officer
In het kort

Babak Fouladi (1969) heeft ruime ervaring in de Telecommunicatie, Media en ICT bij een groot aantal internationale bedrijven. Hij heeft brede expertise op het gebied van strategie en technologie, digitale transformatie, product- en systeemontwikkeling, netwerkimplementatie, infrastructuur en operationele activiteiten. Hij trad op 4 december 2018 in dienst bij KPN en is per 1 december 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van KPN als Chief Technology & Digital Officer.

Na het behalen van zijn Master of Science (Information Management) aan de George Washington University is hij onder meer werkzaam geweest bij Oracle en The World Bank. Hij maakte als Chief Technology Officer deel uit van het Executive Team van Vodafone Spanje en Vodafone Roemenië. Voordat hij bij KPN in dienst trad, was Babak sinds 2016 Group Chief Technology and Information Officer bij MTN Group in Zuid-Afrika.

Als Chief TDO is Babak verantwoordelijk voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de vaste en mobiele netwerken van KPN. Daarnaast werkt hij aan de technologische innovatie van het bedrijf en de digitalisering van processen en diensten.

Het mooiste aan KPN vindt hij de passie en toewijding die we hebben voor het leveren van goede service aan onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat KPN het netwerk van Nederland is en toegewijd aan het leveren en bedenken van duurzame oplossingen. Op die manier maken we de digitale samenleving van de toekomst mogelijk.

In het kort
Huidige functie: Chief Technology & Digital Officer en lid Raad van Bestuur
Sinds: 2019
Geboren: 1969, Teheran (Iran)
Nationaliteit: Britse
Opleiding: George Washington University, Washington DC