Investor Relations

Corporate
Governance

Jean-Pascal van Overbeke

Chief Consumer Market
In het kort

Jean-Pascal van Overbeke (1965) heeft uitgebreide strategische, commerciële en operationele ervaring in de consumentenmarkt bij verschillende telecombedrijven in de wereld. Daarnaast heeft hij brede expertise in de transformatie van telecombedrijven tot digitale spelers. Hij is op 1 september 2018 bij KPN in dienst getreden en werd per 1 december 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van KPN als Chief Consumer Market.

Jean-Pascal studeerde Historische Wetenschappen aan de Universiteit van Leuven. Hij werkte daarna in diverse functies bij Mobistar. Vervolgens was hij onder meer Chief Marketing Officer en Chief Commercial Officer bij Orange Group en Deputy Group CEO van Lebara. Voordat hij in dienst kwam bij KPN, was hij Executive Director van SFR.

Als Chief Consumer Market is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van KPN op de consumentenmarkt en bepaalt hij mede de commerciële strategie van het bedrijf. Ook geeft hij leiding aan de digitalisering van de dienstverlening aan klanten en het verbeteren van de klantervaring bij KPN.

Het mooiste aan KPN vindt Jean-Pascal dat hij iedere dag weer bezig mag zijn met zijn passie: digitalisering en innovatie. Hij volgt alle trends op dit gebied en is zelf fervent gamer.

In het kort
Huidige functie: Chief Consumer Market en lid Raad van Bestuur
Sinds: 2019
Geboren: 1965, Leuven
Nationaliteit: Belgische
Opleiding: Universiteit van Leuven
Interviews
    Geen inhoud gevonden